Ensiohje vainajan omaisille

View more

Etsi hautaustoimisto

View more

Muistollesi.fi

View more

Joukkoviestimille

View more

Luotettavaa ja ammattitaitoista palvelua Suomen Hautaustoimistojen Liitto ry:n jäsenliikkeestä

Suomen Hautaustoimistojen Liitto ry:n jäsenet ovat hautaustoimistoyrityksiä, jotka ovat sitoutuneet noudattamaan hyviä kauppatapoja sekä hautausalan eurooppalaisia eettisiä ohjeita. Jäsenliikkeet noudattavat myös hautausalan yleistä eurooppalaista standardia (Suomen Standardisoimisliitto SFS, Standardi SFS-EN 15017). Jäsenyritykset kehittävät ammattitaitoaan koulutuksilla ja aktiivisella yhteistyöllä.

Liiton jäsenliikkeet toimivat halutessanne apuna kaikissa hautausjärjestelyissä. Kaikkien liiton jäsenliikkeiden yhteystiedot löytyvät alla olevan linkin kautta.

Suosittelemme ottamaan hautaustoimistoon yhteyden asiointiajan varaamiseksi. Näin voitte sopia hautausjärjestelyistä teille varattuna ja parhaiten sopivana ajankohtana, sekä vältytte mahdolliselta odotukselta. Asiointiajan varaamisen voi tehdä myös virka-ajan ulkopuolella, useimpien jäsenliikkeidemme puhelinpäivystys ja neuvontapalvelu palvelee aina.

JÄSENLIIKEVALIKKOON 

KUOLEMA JA TYÖ -SEMINAARI 15.11.

Suomen Hautaustoimistojen Liitto ry järjestää neljättä kertaa Kuolema ja työ -seminaarin. Seminaari on tarkoitettu niille, jotka toimivat työssään jollain osa-alueella kuolevien ja omaisten tai siihen läheisesti muuten liittyvissä toimissa. Toivotamme seminaariin tervetulleeksi seurakuntien, sosiaali- ja terveydenhuollon, poliisin ja hautaustoimistoyrittäjät ja -työntekijät sekä muut asiasta kiinnostuneet. Seminaarin yhteydessä järjestetään myös edelliskerralla suosiota saanut yleisölle avoin hautausalan näyttely. Seminaari ja näyttely järjestetään Helsingissä Sokos Hotel Presidentissä, Eteläinen Rautatiekatu 4, 00100 Helsinki, tiistaina 15.11.2016 klo 9.30-17.00. Osallistumismaksut: SHL ry:n jäseniltä 65,00€, muilta 85,00€ Hinta sisältää aamukahvin, ohjelman, lounaan ja iltapäiväkahvin.

Ilmoittaudu seminaariin 1.11.2016 mennessä osoitteessa www.lyyti.in/kuolemajatyo2016. Ilmoittautuessasi mainitse osallistujien nimet, laskutusosoite ja mahdolliset erikoisruokavaliot. 
Lisätiedot: Pirita Forsius, 040 840 9002, info(at)hautaustoimistojenliitto.fi

Liittokokous 2016

Suomen Hautaustoimistojen Liitto ry:n 74. liittokokous järjestettiin Levillä 17.9. Liiton uudeksi puheenjohtajaksi valittiin Ilkka Ollonen Imatralta. Varapuheenjohtajina toimivat Petri Forsius ja Johanna Muurimäki.


Liittokokous kutsui kunniajäsenekseen Liiton edellisen puheenjohtajan Kyllikki Forsiuksen. Liittokokous voi kutsua liiton kunniajäseneksi henkilön, joka on erittäin ansiokkaalla tavalla työskennellyt liiton tai hautausalan hyväksi.

Suomen Hautaustoimistojen Liitto ry 70 vuotta, työ jatkuu...

Suomen Hautaustoimistojen Liitto ry juhli vuonna 2012 70 vuotta kestänyttä toimintaansa alan ammattiliikkeiden etujärjestönä sekä työtään suomalaisen hautauskulttuurin hyväksi. Lisätietoa Liiton toiminnasta löydät näiltä sivuilta.

Intranet
Extranet
Käyttäjätunnus
Salasana

Suosittele meitä